Nous cursos de comunicació digital

Proposta d’altres cursos sobre tecnologia i comunicació digital. Perquè si no comuniquem a la xarxa, és com si no existissim. Demana informació dels que més t’interessin  a sllombart@gmail.com.

googleEines col·laboratives de Google
Coneixes a fons les eines de Google que fas servir cada dia? Saps totes les possibilitats de feina col·laborativa que t’ofereixen aquestes eines i com poden ajudar a la teva feina de cada dia, simplificant processos, compartint i guardant informació? En aquest curs aprendrem totes les funcionalitats i possibilitats que ens ofereixen eines com Gmail (correu, tasques, contactes…), Hangout (converses via xat, veu o videoconferència), Calendar (cites, calendaris públics i privats, calendaris compartits per diverses persones de manera col·laborativa) i Drive (organització de documents, documents compartits i creats per diversos usuaris alhora, creació d’arxius en format text i full de càlcul, etc.)

 

Computer_keyboardokCom hem d’escriure a Internet
No llegim igual en un paper que a una pantalla, per tant a Internet és evident que hem d’escriure diferent. Hi ha diferents paràmetres que cal tenir en compte quan escrivim a la xarxa, com el fet que el lector ho vol tot i ho vol ràpid, l’existència dels enllaços i la lectura en pantalla. En aquest curs analitzarem les tècniques per escriure un text escanejable per un lector davant una pantalla, com s’han de fer servir els enllaços, trucs per fer arribar el nostre missatge de manera òptima, etc.

 

twfbFes arribar el teu missatge amb Facebook i Twitter
Els missatges que penges a Twitter i Facebook arriben als teus lectors tal i com tu vols? Per millorar l’efectivitat de les teves accions cal saber que cada xarxa social té unes característiques específiques que fan que necessitem adaptar el nostre llenguatge per tal que el nostre missatge aconsegueixi els seus objectius. En aquest taller aprendràs com escriure tant per Facebook com per Twitter, trucs, errors que no s’han de cometre, consells bàsics, i veurem exemples de bones i males pràctiques.

 

interactiusAprèn a fer vídeos interactius
Les narracions multimèdia poden convertir un treball de classe en contingut atractiu i amb altes possibilitats de ser compartit a través de les xarxes. En aquest curs mostrarem diverses eines ideals per treballar informació amb una varietat d’arxius i formats dins un vídeo. Des de la unió d’imatges animades i vídeos per fer informacions molt diferenciades, fins a la creació de vídeos amb imatges, gràfics, mapes i clips de diferents plataformes de vídeo (YouTube, Vimeo, etc), incloent a la narració subtítols informatius. Totes les eines són gratuïtes i ofereixen resultats totalment professionals.

 

Si vols més informació sobre aquests cursos escriu a sllombart@gmail.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>