Aprèn a fer la teva newsletter amb Mailchimp

MailchimpÉs més que evident: actualment tots necessitem explicar a la xarxa què fem, com ho fem. I una manera òptima de fer-ho és realitzant un butlletí electrònic per al nostre públic objectiu. L’email màrqueting és un aspecte molt important en la comunicació d’empreses i professionals a Internet. En aquest curs, aprendràs a fer el teu propi butlletí amb la millor eina: Mailchimp; gratuïta i sense necessitat d’instal·lar res al teu ordinador.

On, quan i preu:sala

Grups reduïts, màxim 10 persones.

Per inscriure’t o demanar més informació, escriu un correu electrònic a sllombart@gmail.com. De seguida ens posarem en contacte amb vosaltres.

Infomarció del curs:

L’e-mail màrqueting és una de les formes més efectives per aconseguir vendes. Amb aquest curs aprendràs a crear una campanya a través d’una potent eina anomenada Mailchimp que ofereix resultats totalment professionals i de manera gratuïta. Aprendrem a gestionar llistes de distribució, controlar les campanyes i monitoritzar-ne els resultats.

I és que una campanya d’e-mail marketing ben organitzada pot ser la millor eina per fidelitzar els nostres clients. Per poder aconseguir-ho, en aquest taller explicarem com programar una campanya de newsletter i tots els factors que cal tenir en compte, com crear llistes de destinataris, com dissenyar la newsletter, com posar-la en marxa i com fer-ne el seguiment un cop enviada.

Programa:

  • Què és l’e-mail marketing
  • Per a què ens pot servir a nosaltres?
  • Avantatges de Mailchimp
  • Registre a l’eina
  • Elaboració de llistes i bases de dades per a enviament de campanyes
  • Creació del formulari de suscripció
  • Disseny de la newsletter
  • Creació de la primera campanya
  • Com hem de fer el seguiment de la campanya? Estadístiques, etc.

Metodologia:
Aquest curs està plantejat d’una manera entenedora, clara i dinàmica. Totes les explicacions que es facin s’acompanyaran d’exemples que permetran seguir pas a pas tot el procés de creació d’una campanya d’e-mail marketing. A més, tots els alumnes començaran a fer servir a l’eina per poder realitzar ells mateixos la seva pròpia newsletter. Cal que cada alumne dugui el seu ordinador.

 

Si vols més informació sobre aquest curs escriu a sllombart@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>