Casal 2.0: Internet i comunicació per a nois i noies de 10 a 15 anys

cartelltallatAquesta Setmana Santa de 2015 pot ser diferent. Si el teu fill/filla té entre 10 i 15 anys, l’esperem. Del 30 de març al 2 d’abril obre les seves portes el Casal 2.0, per endinsar-nos en el món d’Internet, els blogs, les eines 2.0, aprendre com moure’ns a la xarxa amb privacitat, etc. Però també treballarem les nostres capacitats de comunicar i de treballar en equip. T’hi apuntes?

El Casal 2.0 és un espai on s’uneixen internet i les eines 2.0 amb la comunicació i el treball en equip, d’una manera lúdica i divertida. Els participants aprendran a fer servir les eines que ens ofereix la xarxa (blogs, imatges, collages, vídeos, presentacions dinàmiques, etc.) alhora que treballen la seva capacitat de crear en grup i guanyen confiança quan han de parlar en públic per explicar tot allò que han fet i après junts. Divertir-se i aprendre al mateix temps no és incompatible, us ho assegurem :-) El nostre projecte educatiu ho deixa ben clar.

Teniu dues opcions diferents per apuntar-vos al Casal 2.0:

  • Opció A: de dilluns 30 de març a dijous 2 d’abril, de 9 a 14h (4 dies): 80 euros
  • Opció B: de dilluns 30 de març a dimecres 1 d’abril, de 9 a 14h (3 dies): 70 euros

També oferim el servei ‘Bon dia’ i ‘Bon migdia’ per si us cal arribar més d’hora o marxar una mica més tard. En l’apartat d’horaris i preus hi trobareu la informació més detallada.

El Casal 2.0 està encapçalat per dues professionals amb llarga experiència en el sector. Per una banda, la Carlota Iglesias, psicòloga infantil i terapeuta familiar amb una llarga trajectòria en la coordinació i direcció del lleure extraescolar, casals, colònies etc. Per l’altra banda, jo mateixa, Sílvia Llombart, periodista especialitzada en Internet i docent de comunicació digital a la UPF i altres institucions.

Si vols que el teu fill/filla entri a la xarxa de manera segura i responsable, omple el formulari d’inscrpció per reservar la plaça. I si tens qualsevol dubte o consulta, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Ens veiem al Casal 2.0!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>