Crea infogràfics, gràfics i imatges interactives

piktookLa informació en forma d’imatge arriba millor als nostres usuaris. És per això que cada cop és més important dominar eines que ens permetin fer infogràfics, gràfics interactius i convertir les nostres fotos en imatges interactives. En aquest curs aprendrem a fer servir treis eines fonamentals: Piktochart, Thinglink i Infogram. Totes tres gratuïtes, molt senzilles i intuïtives.

salaOn, quan i preu:

Grups reduïts, màxim 10 persones.

Cal que cada alumne dugui el seu ordinador.

Per inscriure’t o demanar més informació, escriu un correu electrònic a sllombart@gmail.com. De seguida ens posarem en contacte amb tu.

Més informació sobre el curs:

PiktochartInfografies creades amb Piktochart: amb aquesta eina aconseguim que el nostre públic entengui amb una sola ullada tota la informació que li volem fer arribar.

 

 

 

 

 

 

ThinglinkImatges interactives:  El diari Berliner Morgenpost utilitza Thinglink per fer imatges interactives. Quan l’usuari passa el ratolí per sobre la imatge, apareix informació diversa segons on es col.loqui:

Infogram

Exemple de gràfics interactius al canal Cetrencada de Vilaweb. Es poden mostrar dades en forma de barres, línies, pastís, rodones, etc. La informació canvia i es mou quan l’usuari passa el ratolí per sobre:

Si vols més informació sobre aquest curs escriu a sllombart@gmail.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>