Escola i famílies: eines per millorar la comunicació

interactivitatwebCada cop és més important la comunicació de l’escola amb els pares i mares. Una comunicació periòdica, oberta i interactiva ofereix una imatge transparent de l’escola i ajuda a fer crèixer la implicació dels pares i mares ja que es converteixen en un actor actiu. Eines com Mailchimp per crear butlletins digitals de manera senzilla i molt intuïtiva, faciliten a l’escola l’acostament cap als pares i la comunicació directa d’activitats i novetats. Paral.lelament, la presència activa en xarxes socials augmenta aquesta comunicació i alhora facilita la relació de tua  tu entre pares i mares i escola. A dia d’avui, aqustes eines són bàsiques per a la convivència de la comunitat que forma l’escola: equip docent, pares i mares i alumnes.

Activitat dirigida a membres de la comunitat educativa que vulguin incrementar i aprofundir la comunicació de l’escola amb els pares i mares i donar una impuls a la interacció entre tots.

OBJECTIUS

  • Descobrir per a què ens serveix el butlletí electrònic, què hi hem de publica i, periodicitat.
  • Com han de ser els continguts al nostre butlletí electrònic, imatge, textos, enllaços a la nostra web, crides a l’acció, etc.
  • Trucs per millorar la comunicació a Facebook: què ens permnet fer una pàgina de Facebook, com què publicar, periodicitat, provocar la interacció amb pares i mares.
  • Trucs per millorar la comunicació a Twitter: definició del perfil, com hen d’escriure a Twitter, com crear comunitat, com generar interacció i crear presència digital.

Dia: Dijous 17 de setembre
Hora: De 16:30 a 20:30 hores
Lloc: Cibernàrium. Roc Boronat 117. Barcelona

Més informació del curs

Per a informació sobre altres cursos escriu a: sllombart@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>