Google Earth i Haití

mapahaitiAcabo de veure a Elmundo.es aquesta notícia: Google Earth se actualiza para ayudar en el rescate en Haití. Em sembla una notícia boníssima. Quin ús fem de les noves tecnologies? Quin ús tenen? Quines funcions poden arribar a desenvolupar en la nostra vida que ara per ara ni ens imaginem?

En aquest cas, Google ha reaccionat amb una rapidesa increïble i està actualitzant les imatges que Google Earth ofereix d’Haití per tal d’ajudar en les tasques de rescat. En un post que han firmat conjuntament, Dylan Lorimer, cap de producte de Google, i Jessica Pfund, cartógrafa de Google Earth, afirmen que esprene que l’eina “pugui ajudar en les feines de rescat”.

En dies difícils, ajuda a seguir el fet de saber que en algunes empreses hi ha Persones (amb majúscula) i que les organitzacions que representen no només es mouen amb afany econòmic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>