Nelson Mandela: el millor Project Manager

El dilluns 28 de setembre vaig impartir a Barcelona Activa el curs “Coneix el perfil professional de Project Manager“. Dins la xerrada, vaig explicar què és un Project Manager, quines són les seves funcions i quines han de ser les seves habilitats per poder a dur a terme aquesta feina de director d’orquestra.

Les habilitats són un paràmetre clau a l’hora de fer de Project manager, és a dir, de cap de projecte: empatia, saber comunicar, saber escoltar, gestió de conflictes, capacitat de planificació, etc. Quan preparava el curs buscava material per il·lustrar aquestes paraules i vaig trobar una joia. Hi ha un patit tall de la pel·lícula Invictus, sobre la vida de Nelson Mandela, que em va deixar glaçada. Mandela (interpretat per Morgan Freeman) es reuneix amb el capità de l’equip de rugbi per fer-li una proposta. La reunió és una mostra brutal de totes les habilitats que ha de tenir un cap de projecte per fer realitat l’objectiu que s’ha plantejat. Agafeu les crispetes i gaudiu-ne:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>