Nous projectes

vanguardiaA finals de juliol vaig avisar que tancava una etapa professional de la meva vida per iniciar-ne una altra el mes de setembre. Volia escriure aquest post a principis de setembre, però l’aterratge en el nou món, l’adaptació i la tornada a la vida real de les vacances ho han endarrerit tot.  Però sí, ja fa gairebé un mes que ha començat la nova etapa.

On? El títol del post ho explica. M’he incorporat al departament de Nous Projectes de La Vanguardia.es. Torno de nou al món del periodisme digital, però no dins la redacció, sinó pensant novetats, nous productes, diferents formats, maneres diverses d’explicar la realitat… Vaja, una bona oportunitat de disfrutar treballant.

Per postres, treballo amb un equip boníssim, molt professional, de qui aprenc un munt de coses, i per si fos poc, em retrobo professionalment amb dues persones amb qui m’encanta treballar, l’Ismael Nafria i la Mònica Ramoneda. Seguirem informant :-)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>