Orgullosa dels meus alumnes

upfFinals de juny i com cada any, les classes  s’acaben. Aquest curs, però, el dono per tancat molt més contenta. Els meus alumnes de l’assignatura “Talller d’Intenet” de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra han fet uns treballs finals boníssims. Es tractava de fer reportages multimèdia en grups de tres persones, treballant amb Dreamweaver, i donant molta importància al contingut periodístic: estructura hipertextual, textos amb enllaços i relacionats entre ells, vídeo, fotos, widgets, etc. I la majoria ho han fet molt bé. Són aquests:

Els reportatges i la resta de treballs fets durant el curs també es poden consultar a Redacciodigital.com, el web creat per a l’assignatura. En aquesta pàgina també podreu consultar els reportatges de l’altre grup, que porta la professora Eva Domínguez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>