Què li passa al meu web?

redaccioiiboEn aquest curs eminentment pràctic, analitzarem els webs, blocs i textos dels participants. S’assenyalaran els punts forts, els punts febles, les millores a realitzar en la redacció, les mancances en arquitectura i usabilitat, etc. D’aquesta manera, a la segona sessió, els participants podran aportar nou material, realitzat seguint les recomanacions rebudes per aconseguir un resultat òptim en els seus treballs. 

Prèviament a la realització del curs, la professora Sílvia Llombart analitzarà des de diferents perspectives els webs i blocs dels alumnes i recollirà les preguntes que tots ells li plantegin per correu electrònic, per així poder repassar tot el material en la sessió presencial amb els participants.

Programa:

Primera sessió

Anàlisi detallada dels webs dels participants: textos, redacció, ús d’enllaços, ús de multimèdia, usabilitat, arquitectura, etc. Resposta a totes les preguntes plantejades pels alumnes Es demanarà a cada persona que realitzi canvis i/o faci nous textos per a la següent sessió, seguint les línies assenyalades durant l’anàlisi.

Segona sessió

Anàlisi del nou material aportat pels participants. S’explicaran les millores respecte el material anterior, es donaran nous consells i es formularan conclusions específiques per a cada participant.

On, quan i preu: 

sala

  • Dies: Dimecres 7 i 14 de maig
  •  Hora: 9:30 a 12:30 hores
  • Lloc: Ars Salus. C/ Rosselló 332, 2n 1a. Barcelona (al costat de la Sagrada Família)
  • Preu: 70 euros

Grups reduïts, màxim 8 persones.

Per inscriure’t o demanar més informació, escriu un correu electrònic a sllombart@gmail.com. De seguida ens posarem en contacte amb vosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>