Qui sóc

foto silvia 2020Em dic Sílvia Llombart. Sóc periodista de formació i una amant de la comunicació digital. Especialitzada en Internet des de 1997. Actualment em dedico a la consultoria i assessoria en temes relacionats amb noves tecnologies i comunicació, així com a la docència de comunicació digital.

Un dels meus principals objectius és transmetre a les meves classes, consultories i assessories, la passió per fer arribar al públic el missatge de la millor manera possible, i dins d’aquest canal meravellós que és Internet.

Sóc professora associada a la Universitat Pompeu Fabra, a la facultat de Periodisme, on dono classes al Taller integrat de Periodisme – Especialització Internet. També imparteix formació en comunicació digital a Barcelona Activa, El Cibernàrium, Col·legi de Periodistes, Col·legi de Bibliotecaris, Servei de Desenvolupament Empresarial de l’ICEC de la Generalitat de Catalunya, Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, així com a diversos mitjans de comunicació i diferents empreses i institucions. Paral·lelament, realitzo tasques de consultoria i assessoria en comunicació digital per a empreses i administracions diverses, com l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Parc de recerca Biomèdica de Barcelona, Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Col·legi d’Enginyers, etc..

I què he fet anteriorment? Un munt de coses. Un petit resum de dues línies on no hio és tot, però així no em faig pesada :-)

Vaig ser directora del diari digital laMalla.net (ara ja no existeix) des de 2000 fins a 2006 i cap de planificació editorial no diària a Prisacom el 2007 (Elpais.com, Cincodias.com, Cadenaser.com, As.com, etc.). Vaig dirigir i produir diversos projectes digitals multiplataforma de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals 2008 i 2009 i vaig ser responsable de nous projectes digitals a LaVanguardia.com de 2009 fins 2011. 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>