Webinars: la formació a distància

webinar1Des de ja fa un temps, estic impartint diersos webinars sobre tecnologia i comunicació digital. I què és un webinar? Doncs és una classe impartida online. La docent (en aquest cas jo) fa la classe a través d’una plataforma online i els alumnes s’hi apunten i la segueixen des d’allà on vulguin amb els seus ordinadors o tauletes.

És una manera ideal de poder fer arribar coneixement de manera descentralitzada i no presencial. D’aquesta manera totes aquelles persones que per diverses raons no poden desplaçar-se per rebre els cursos, poden assistir a les classes online i aprendre de la mateixa manera.

La docència en webinars és molt diferent que no pas en classes presencials. L’empatia usada en les classes presencials s’ha de traslladar i aconseguir una proximitat absoluta tot i que no vegis als alumnes no sàpigues com estan rebent la classe. Una gran experiència que com a docent disfruto i pel que sembla fins ara, els alumnes també.

Els centres des d’on he impartit webinars són el Col·legi de Periodistes de Catalunya i La Xarxa Local. Els temes, diversos:

  • Crea el teu butlletí amb Mailchimp
  • Creació d’inforgrafies, gràfics i imatges interactives.
  • Trucs per redactar a la web
  • Consells per escriure a Facebook i Twiiter

Si vols més informació sobre aquests webinars escriu a sllombart@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>